FRI FRAKT OVER 599,-* | KLIKK & HENT | FAST FRAKT 99.-
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
FRI FRAKT OVER 599,-* | KLIKK & HENT I BUTIKK | FAST FRAKT 99.-

Inspirasjon bryllup

Et vakkert pyntet bryllupsbord skal ikke bare se lekkert ut,
men også gjenspeile brudeparet og få gjestene til å føle seg velkommen.
Vi elsker å hjelpe kundene våre med tips til festbordet og håper du vil finne inspirasjon til deres store dag blant bildene våre. Vi gjør dere oppmerksom på at noen av bildene kan inneholde servietter eller andre produkter som ikke lenger er i vårt sortiment, men stort sett vil du alltid finne et fint alternativ blant våre nyeste produkter. Lykke til med forberedelsene og den store dagen!

Klem fra oss hos Upstairs

 

BRYLLUPSBORD

La en lekker serviett spille en av hovedrollene på festbordet.
Norges største utvalg av servietter finner du her hos oss.

Brudeslør blir aldri feil på festbordet.
Hva med å gi hver gjest sin egen lille bukett festet på servietten?
Metallringen finner du her.

La et romantisk kort sette en ekstra spiss på festbordet.

Ta en titt på alle våre kort her.

Dekorer hver tallerken med servietter i ulike nyanser av en farge.
Det skaper enkelt en spennende og vakker effekt.
Fest dem sammen med et lekkert bånd eller en metallring.

Litt gull og glitter tar seg bra ut på et bryllupsbord. Norges største utvalg av servietter finner du her.

Hvem skal sitte hvor? Klikk her for å se våre bordkort.

Dekorer med levende lys. Kombiner lys i ulike høyder og størrelser for en spennende effekt.
Se hele vårt lysutvalg her.

 

NOEN ENKLE BORDDEKKINGSTIPS:
 

BESTIKK

Bestikket plasseres alltid slik at det brukes utenfra og inn.
Hvis for eksempel forretten er en suppe skal suppeskjeen ligge ytterst.
Så følger forrett og hovedrett, med gaffel til venstre og kniv til høyre.
Kniven skal alltid ligge med eggen inn mot tallerkenen.
Serveres det brød til, skal brødtallerken med tilhørende kniv plasseres til venstre for gaffelen.
Dessert-bestikket plasseres over tallerkenen.
Er det kake til dessert, plasseres kakegaffelens skaft mot venstre,
skal det serveres en dessert som krever skje plasseres skjeens skaft mot høyre.

TALLERKEN

Har serviset motiv skal dette alltid vende samme vei for alle tallerkenene på bordet.

HVORDAN PLASSERE GLASSENE?

Glassene plasseres øverst for knivspissen på høyre side.
Deretter vinglass i den rekkefølgen vinen skal drikkes.

HVOR MYE PLASS PR. KUVERT?

Start med vannglass. Vi anbefaler at du beregner litt god plass pr. kuvert, ca 60 cm pr. stk.
Skal du legge en bordløper over duken beregnes ca 60 cm pr. par,
dvs. to gjester som sitter vis a vis hverandre, så kan du gange deg oppover.
Se alle våre løpere her.

SERVERING

Maten skal serveres fra høyre side, med unntak av mat på fat, det skal serveres fra venstre side.
Drikke skal serveres fra høyre side. Skal det serveres flere retter ved bordet,
stå på høyre side og plasser maten på bordet foran gjesten.
Nye tallerkener skal settes inn fra høyre, og brukte skal også fjernes fra høyre.
Skal det derimot servers fra fat skal dette skje fra venstre.